Hemmeligheden ved et billigere kolonihavehus

Der er faktisk lige som med alle de andre større ting vi køber en overordnet grund til at vi bruger for mange penge på det. Grunden er selvfølgelig at vi får taget et alt for dyrt lån. Derfor er det også en rigtig god grund til at få taget et generelt tjek på dine lån, hvis du overvejer at købe et kolonihavehus.

Lån i kolonihavehus kan ske igennem din bank, men der er faktisk også andre alternativer, som sagtens kan være meget billigere end hvad du lige går og tror. Så hvis du ikke lige er oppe på et bankskifte, så bør du som minimum lige tjekke om det ikke er muligt at få dette lån til kolonihavehus lidt ned i pris.

Men ellers anbefaler vi at du går ud og tager et samlet tilbud på bankskifte fra tid til anden. Dette må meget gerne være 2-3 år, da du på denne måde over en periode vil kunne spare det største beløb. Men lige meget hvad, så gør det lige meget hvad oftere end hvad vi danskere normalt gør. Det er altså lidt dumt at vente hele 10 år med at undersøge om du ikke kunne have fået boliglån, billån og forbrugslån billigere. På denne måde har du sikkert smidt uvirkeligt mange penge ud af vinduet. Der kan sagtens være tale om beløb langt over 100.000 kroner, som du kan spare ved lige at få lavet et tjek, og det er faktisk slet ikke så svært at få en billigere bank. Så undersøg om du ikke også skal have lavet et helt bankskifte.

Når du har fået et kolonihavehus i kikkerten, så bør du også overveje om der ikke er en god portion penge ved at undersøge om du har det rigtige forsikringsselskab. Der er faktisk en del penge at spare ved at vælge det rigtige selskab til forsikring af dit kolonihavehus.

Nogle gange bør man lige bruge lidt tid på nogle af de kedelige ting, for at der kan være ekstra penge til alle de sjove ting 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *