Hemmeligheden bag en god topmadras

Du ved nok at du skal kigge efter en topmadras som har den rettet fasthed, og det er muligvis det vigtigste, så du ender med det helt rigtige sted at sove om natten. En ting som de fleste nok ikke tænker så meget på, det er at den temperatur vi sover under, har en vildt stor indflydelse på kvaliteten af vores søvn. Her tænker de fleste selvfølgelig på selve temperaturen i soveværelset, og derefter tænker man på dynen.

Men men men – tænk over hvor stor en overflade af din krop som er direkte (minus et lille lagen) mod din krop. Jeps det er en større overflade end dynen, og den del har lige så meget indflydelse på om du kan komme af med overskydende varme. Hvis du har en topmadras om ikke er særlig god til at komme af med overskydende varme, som skummadrasser har, så kan du specielt om sommeren, let komme til at ligge og svede meget mere end nødvendigt.

Hvis du er en varm person, eller hvis din kæreste/kone/mand er det, så er det derfor en god ide at gå efter en latex topmadras. Varme kan påvirke vores søvn utrolig meget om sommeren, du kender det sikkert godt. Du ligger og sveder som en sindsyg i lang tid før du endelig falder i søvn, og nogle gange vågner du midt om natten, fordi din dyne er våde af sved. Topmadrassen og sengen bliver slidt af for meget sved, så udover at tænke på dig selv, så får også bedre udnyttet din investering.

Hvis du er varmblodet, så tjek f.eks. denne topmadras: Dejlig kølende latex topmadras 180×200 til dobbeltsengen eller den samme latex topmadras til enkeltseng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *