Hemmeligheden bag en billig forsikring

Det burde ikke være den store hemmelighed, men danskerne gør alligevel ikke meget for at spare penge på deres forsikringer. Hvert eneste år, kunne hovedparten af danskerne spare mellem 1.000 og 7.000 kroner om året, ved at få taget et tjek på deres forsikringer.

Det er ikke så svært at få lavet en sammenligning af bilforsikring eller indboforsikring, men heller ikke meget svære at få taget et tjek af hele forsikringspakken som du har. Selv hvis du “kun” kan spare 1.000 kroner om året ved at få lavet et tjek op på dine forsikringer, så er det en ganske god timeløn du vil få ved at få det gjort. Tænk på at en besparelse er helt skattefri. Det vil sige at du reelt måske næsten ellers skulle have det antal timer det tager at tjene 2.000 kroner.

I enkelte tilfælde er der folk der spare helt op til 20.000 kroner. Det er selvfølgelig ikke så ofte, men hvis det nu sker, så er det jo noget der kan ændre hele ens økonomi totalt!

Er du førstegangskøber af bil, så kan det være dyrt med bilforsikring – førstegangskøber har ikke fået nogen anciennitet i noget forsikringsselskab endnu. Derfor er der også ekstra mange penge ved at kigge sig godt for når der vælge forsikringsselskab.

Hvis du gerne vil spare en masse penge på forsikringer, så bør du næsten tage et kig inde på Forsikring.Guru, hvor de guider dig igennem alle de forskellige muligheder for besparelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *